söndag 18 augusti 2013

Uppkoppling

Vår datamängd på mobiltelefonerna är hög just nu. Vi kollar allt från kartor till restauranger, butiker och skypesamtal. Vi bestämde oss därför helt enkelt att snarast möjligt skaffa internetuppkoppling även hemma i lägenheten. Det var lättare sagt än gjort. Efter flera samtal med leverantör fick vi hänvisning till att åka till en av deras butiker för att få hjälp på plats. Det var bara det att butiken låg 18 km från lägenheten och vi saknade fortfarande bil. Men vi kände att behovet av uppkoppling var så stort så vi tog cyklarna och rulla dit.

Härligt gröna vägar med bikelanes

Efter att vi besökt butiken och löst uppkopplings frågan tog vi en liten paus i centrumet butiken låg i. I matbutiker hade de vatten för påfyllnad men även extrapris på glass och energi behöver man när man cyklar. Kaffeglassen var riktigt god, med sådan kan jag nog snart börja lära mig dricka kaffe.

Staden vi besökte hade fullt med kanaler som båda bilderna här visar. Många paddlade kajak, eller SUP och en del gled fram ljudlöst i små båtar (troligen drivna på el).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar