måndag 16 juni 2014

Händelserik helg

Vi har haft en fantastisk bra helg.
Fredagen började vi med bio och restaurang besök. Vi hade fått rekommendationer att se filmen "Chef" (svenska kocken). En riktigt rolig må-bra-film som vi kan rekommendera till er också om den kommer till Sverige i sommar.

Lördagen hade vi chokladprovning inbokad i SF och under tisdagen fick vi även en inbjudan till bröllop, så det var full rulle.
Vi besökte flera lokal chokladbutiker i San francisco. Här är ett ställe där det var det mycket provsmakning, vi fick prova en stor del av chokladsortimentet som bestod av 50 ekologiska smaker. De var smaksatta med te och kryddor. 

Antons tyska kollega gifte sig med sin fransyska. Det var ett mycket litet bröllop som mest var för formalitetens skull då paret ska ha ett större bröllop till hösten i europa med familj och vänner men lik väl vackert och roligt.



Söndagen blev en lite ta igen sig dag. Vi tvättade bilen på förmiddagen. Vi hittade en biltvätt i närheten där de inte använde något vatten utan bara handtvätt med trasa och något ecomedel. Det kändes väldigt bra under omständigheterna med torkan här. Under tiden vi väntade på att bilen skulle bli klar passade vi också på att köpa ett vandringstält. Under vår tid här i Kaliforinen har vi verkligen börjat gilla att vandra, så nu är vi sugna på att fortsätta med det i Sverige och göra lite mer vildmarkscampingar. Vi köpte tältmärkensas royce royce Hillebergs, ett svenskt tält som är dyra i Sverige men ca 2000kr billigare i USA. Fattar inte riktigt hur det går ihop men det utnyttjar vi.

Vi utnyttjade WIFI på den lätt skuggade uteplatsen medan fyra personer handtvättade bilen, från instrumentbrädan till däcksidorna.


Vi har nu börjat fundera på vår resa till Sverige i sommar och vad som ska tas med denna omgången. Vi har ju bestämt oss för att stanna ett halvår till så denna gången blir det bara ett kortare besök i Sverige under juli-augusti månad.

Hoppas att vi hinner ses. Annars har många av er chansen att komma på besök till hösten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar